АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ПП-ДБ ПРИЗОВАХА ЗА ПРЕГОВОРИ С ГЕРБ: БОРИСОВ ДА ДОЙДЕ НАЧЕЛО НА СВОЯТА ДАМСКА ЧЕТА

ПП-ДБ призоваха за преговори с ГЕРБ: Борисов да дойде начело на своята дамска чета
06.03.2024 / 15:58

Ние носим отговорност за това страната да има реформаторско управление и това е единствената посока, в която тласкаме. Ако някой иска да отлага реформите - по-скоро това, че тласка страната към безвремие е негова, отбеляза Христо Иванов

Поели сме ангажимент да подадем оставка на деветия месец. Някои го прочетоха като провокация. Не са прави. Ние си изпълняваме задълежнията. Това коментира ген. Атанас Атанасов от трибунка в парламента, предаде Новини.бг.

Даваме си сметка, че обществото не иска изброи. Нека да бъдем отговорни, да седнем на масата за преговорите. Партньорите ни от ГЕРБ - СДС имат несъгласие с някои текстове от нашия меморандум, ние също имаме несъгласия с техния. Нека като се върнат от Букурещ, още този уикенд да седнем на масата на преговорите. Борисов да дойде начело на своята дамска чета, призова ген. Атанасов.

Не искаме избори, но другото което не искаме е управление без реформи, заяви Кирил Петков. "Мисля, че всички българи очакват от нас, когато идат в магазина да няма монополни положения с високи цени. Всички българи очакват цената на тока и цената на газа да е нелогична. Всички българи очакват свободни медии. Тези неща, за да се случат, следващите реформи трябва да станат факт. Влизаме с най-конструктивния възможен тон с тези разговори, но с ясна и твърда позиция по тези реформи. ПП-ДБ ще продължат да отстояват тези принципи, но осъзнавайки, че стабилността на управлението трябва да продължи", добави Петков.

Ние носим отговорност за това страната да има реформаторско управление и това е единствената посока, в която тласкаме. Ако някой иска да отлага реформите - по-скоро това, че тласка страната към безвремие е негова, отбеляза Христо Иванов.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев