АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

АМЕРИКАНСКИЯТ ПОСЛАННИК Е ДОВОЛЕН! ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО ИНТЕРЕСУВА ГУБЕРНАТОРЪТ, Е ПОМОЩТА ЗА УКРАЙНА

Кенет Мертен
27.06.2023 / 15:46

Американският посланник е доволен!

Единственото, което интересува губернатора е помощта за Украйна и разбира се модернизацията на въоръжените ни сили, което разбирайте е интереса на американския военно-промишлен комплекс. Това е най-важното - нас кучета ни яли. И това е съвсем нормално колониите за това са колонии, за да служат на метрополията независимо от цената, която плаща туземното население - то не е важно.

Посланик Мертен поздрави министър Тагарев за встъпването му в длъжност и изрази задоволство относно избора на редовно правителство, като постави акцент върху положителната промяна в позицията спрямо Украйна, както и за изразената готовност за оказване на помощ.

Ротационното правителство на имунитетите му допада и той е удовлетворен. Нищо, че дори и според щатните социолози на властта, 2/3 от българския народ не подкрепя тази т.нар. властова "сглобка".

В същото време дипломат номер едно на Евросъюза, в който България формално членува, но всъщност е в ролята на подчинен безправен парии, обяви вчера, че няма какво повече ние да искаме от Македония и ЕС е готов да приеме Скопие без повече да се обсъждат българските претенции. С две думи, Макрон, който беше гарант, че справедливите претенции на България ще бъдат взети предвид и записани в конституцията на бившата югославска република ни измами и всичко приключи! Борел, който много прилича на страстен любител на "огнената вода", директно и без заобикалки ни обяви, че нашите претенции към Македония не интересуват Съюза и повече изобщо няма дори да се коментират.

От Денков и сие ни вопъл ни стон - тотално унижение! България наистина е мафиотизирана колония от африкански тип.

Важното е, че има банани и много капачки за бъдеще!

Страхил Ангелов

https://svobodnoslovo.eu/komentar/amerikanskiyat-poslannik-e-dovolen-edinstvenoto-koeto-interesuva-gubernatora-e-pomoshta-za-ukrayna/112394

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев