АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КОСТАДИНОВ: НАЙ-ДОБРОТО, КОЕТО МОЖЕ ДА НАПРАВИ КИРИЛ ПЕТКОВ Е ДА ПОТЪРСИ ПСИХОЛОГИЧЕСКА ПОМОЩ

Костадин Костадинов
22.06.2023 / 11:27

Относно думите на Кирил Петков, че ГЕРБ продължава с плаващите мнозинства с ДПС и "Възраждане", Костадинов посочи: Избягвам да коментирам думите на Крил Петков, откакто нахълта в нашата стая

Още, когато това правителство беше съставено казахме, че то няма как да бъде стабилно. И може да бъде гласувано, но няма да издържи дълго и ще предизвиква по-сериозна политическа криза. Виждаме, че политическата криза не се реши, а се задълбочава. Предстои да се избират ръководители на институции с изтекъл мандат, аз съм почти сигурен, че няма договореност вътре в тази така наречена коалция между ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС.

Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Относно думите на Кирил Петков, че ГЕРБ продължава с плаващите мнозинства с ДПС и "Възраждане", Костадинов посочи: Избягвам да коментирам думите на Крил Петков, откакто нахълта в нашата стая. Смятам, че най-доброто, което може да направи за себе си и държавата е да потърси квалифицирана психологическа помощ.

До 7 юли парламентът трябва да гласува референдума и той да бъде придвижен към президента. Представители на партии, които твърдят че са демократични, искат да направят всичко, за да го саботират. Не виждам плаващи мнозинства. Виждам една стабилна коалиция между ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС. Нека не забравяме, че ДПС гласува този кабинет. Нека не забравяме, че те участват заедно в по-голямата част от решенията, които се вземат. Това, че имат дребни личностни противоречия, не означава, че имат концептуални различния. Те са едно разделено на три. В момента обаче управляват заедно, коментира Костадинов.

Източник Новини.бг.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев