АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ГЕОРГИ МАРКОВ: МИГРАЦИЯТА НА НОЖА ВЪВ ФРАНЦИЯ ОТНЕ ПОРЕДНИЯ ДЕТСКИ ЖИВОТ! ПЪЛЕН ЕВРОШАШ!

Георги Марков
31.10.2022 / 10:58

Що за Европейски ценности във Франция-летят главите на учители, свещеници, полицаи и малолетни деца! Прави бяха генералите и адмиралите от запаса да искат намеса на армията във франция има паралелна държава - държава в държавата, в която полицията няма достъп... Макрон не признава и бтв не го съобщава! Ама фактът си е факт. Както каза Жерар Колон, хвърляйки оставката като вътрешен министър, франция не е на 9 планини от гражданска война.

Предстои среща на върха Австрия, Унгария, Сърбия за придошли мигрантски керван при Суботица. Ако австро-унгарците финансират ограда на сръбската граница, България ще стане буфер с много тежки последици, с които трудно ще се справим, защото позволихме да ни разнебитат държавата... Плочата евроатлантически ценности се изтърва. Трябва да е сменим с християнски, български ценности... Западът отписа християнството, защо да го правим и ние?

В ЕС започнаха да се спасяват поединично като при пандемията. Германците са мангизлии и хвърлят 200 милиарда евро компенсация, заради енергийния шок. Макрон е бесен, че на са го питали... Орбан го нарече "канибализъм", че не може да си го позволи.. Поляците искат от германците репарации от Втората световна война... Урсула е на тясно и не може да даде обяснения за договорите с ПФАЙЗЕР... Пълен еврошаш...

След победата на Тръмп на 8 ноември, която ще е внушителна, ще има шаш на квадрат.. Първа ще си отиде Пелоси и т. н.

Епицентър.БГ

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев