АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КАМЕН ДОБРЕВ, БОЕЦ: ПАРАЛЕЛНАТА ВЛАСТ САБОТИРА ОФИЦИАЛНАТА

Камен Добрев
04.06.2021 / 13:35

"Има широкомащабна война и саботаж от страна на паралелната власт спрямо официалната. Прокуратурата е сезирана отдавна за Делян Пеевски, Васил Божков, Илко Желязков. А и спрямо действащия политически лидер, споменат от Вашингтон. Няма съмнение за кого иде реч... Лицата зад претърсванията и изземванията са най-приближените хора на Иван Гешев".

Това коментира пред БНР адвокат Камен Добрев от сдружение БОЕЦ.

Според него US санкциите ще доведат до икономически последици за целия бизнес на Пеевски. "Американската страна ясно заявява, че няма повече да си затваря очите за безобразията... Силно вярвам, че това е един необратим процес. Всичко трябва да продължи на изборите. Целта на задкулисието е служебният кабинет да не може да свърши каквото и да е".

В предаването "Хоризонт за вас" Добрев съобщи за акция на сдружението. На 9 юни се организира блокиране на Съдебната палата в знак на протест срещу главния прокурор Иван Гешев: "Той не трябва да бъде допускан повече до служебния си кабинет, не трябва да бъде допускан повече да скверни Съдебната палата. Той е недостоен. Очакваме подкрепа от правителствени организации, от "Правосъдие за всеки".

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев