АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЗДРАВНИЯТ МИНИСТЪР: НЯМА ХАОС В ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ВАКСИНАЦИЯТА

Костадин Ангелов
23.02.2021 / 11:33

Проф. Ангелов е доволен, че ваксинацията върви в темп. Той призна, че има логистични проблеми, но те се решават на момента. "Темпът, с който продължаваме, за мен е удовлетворяващ", каза здравният министър, съобщава БНТ.

Здравният министър проф. Костадин Ангелов бе в с. Малево, Хасковско, където провери работата на мобилните екипи, които ваксинират хората по места.

Проф. Ангелов е доволен, че ваксинацията върви в темп. Той призна, че има логистични проблеми, но те се решават на момента. "Темпът, с който продължаваме, за мен е удовлетворяващ", каза той.

"Винаги може да се направят нещата по-добре, но всички виждате в каква пандемия се намираме. Създадохме организация масовата ваксинация да започне около 3-4 март. Но желанието на лекарите наложи срокът да бъде изместен, призна министърът.

Ще разкрием денонощни кабинети за ваксинация. Кметовете ще получат контакт и с човек, който ще координира работата на мобилните екипи по места.

Министърът е категоричен, че хаос около организацията с ваксинацията няма. "Тези неща до момента са абсолютно достатъчно като темп на ваксинация", посочи Ангелов.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев