АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ПО-УЮТЕН КЛУБ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ В С. БЛАТЕЦ

Приключи ремонтът на пенсионерския клуб в село Блатец
10.12.2020 / 12:16

Приключи ремонтът на пенсионерския клуб в село Блатец, който стартира в края на септември. Изцяло е ремонтиран покривът на сградата. Поставени са дървена конструкция, дъсчена и летвена обшивки, пароизолация. Покрит е с нови керемиди. Направени са ламаринени обшивки, улуци и водосточни тръби. Изкърпени и боядисани са фасадите. Монтирана е външна РVС дограма. Изградена е бетонова рампа за достъп до сградата. Ремонтирана е електро инсталацията и са подменени осветителните тела. Направени са шпакловка и боядисване с латекс по стени и тавани. На пода е поставен балатум.

“Много съм благодарен на общината и най-вече на кмета Стефан Радев. Той пое ангажимент и го изпълни. Сега е уютно в клуба. Благодарен съм на кмета на селото и на изпълнителя за добре свършената работа и доброто взаимодействие“, каза председателят на клуба Иван Стоянов. Той допълни, че преди ремонта в сградата е било трудно за обитаване и студено – покривът е протичал при валеж, стените са били напукани и влажни.

Ремонтът е част от политиката на общината за подобряване условията в пенсионерските клубове, както и за подобряване и облагородяване на инфраструктурата в общината.

Средствата по ремонтните дейности са осигурени от Община Сливен. Изпълнител на проекта е „Теовес – С 2006” ЕООД.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев