АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

БОРИСОВ: МАФИЯТА ИСКА ДА НИ СВАЛИ, ЗАТОВА НЯМА ДА ДАМ ОСТАВКА

Бойко Борисов
09.09.2020 / 17:06

"Мафията в момента иска да свали правителството. Хазарт, контрабанда, всичко е на улицата срещу нас и си намериха и водач и това ми дава основание да считам, че не трябва да давам оставка", заяви министър-председателят Бойко Борисов. Той отново повтори тезата си, че протестиращите искат оставката на правителството му, без да предлагат алтернативи и нямало достатъчно подготвени хора, на които да остави управлението на държавата, иначе щял да стори това с удоволствие. "Затова толкова ги дразним, другите няма какво да покажат", смята той. Добави и че светът е в криза и "ще видите какво ще се развие в следващите месеци" и увери, че "действаме здраво и не обръщаме внимание".

Час и половина след като даде заявка във фейсбук профила си, че е "време за промяна, премиерът Бойко Борисов заяви, че няма да се оттегля, а като причина посочи, че оставката му е искана от мафията. При посещение на строящ се център за деца с онкологични заболявания край София Борисов даде да се разбере, че оставката му не стои на дневен ред, а от думите му се разбра, че планира през ноември да открие първия участък от строящата се магистрала "Европа".

"Мафията иска да свали правителството. Виждате, че целия хазарт и контрабанда е на улицата срещу нас и си намериха водач. Това ми дава основание да считам, че не трябва да им се дава оставка. Хиляди хора на ден ми пишат и ме молят да не ги оставяме, защото виждат какво идва и колко са злобни и арогантни. Хората ги е страх"

"При нас хубавото е, че не говорим в бъдеще време, а в настояще", изтъкна още Борисов. След посещението в центъра за деца, премиерът се отправи на инспекция на строящата се автомагистрала "Европа".

: "Дневник"

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев