АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

СЕТИВНИЯТ ЛАБИРИНТ НА ФОНДАЦИЯ “ЗДРАВЕТО НА РОМИТЕ”

„Искам да те разбера – искам да ме разбереш“
07.09.2020 / 13:07

Проектът „Искам да те разбера – искам да ме разбереш“ е едно колективно творческо хрумване на екипа с цел да се намали агресията в зародиш. Ето какво се случи през тези 7дни, в които младежи от Сливен, София, Златоград, Поморие и Варна участваха в интерактивно обучение.

Още първия ден успяха да усетят удоволствието от контакта и разбирателството с другия!

После всичко стана по-лесно. Те заедно преминаха през сетивния лабиринт, а после и сътвориха собствен вариант с помощта на обучителите Дана, Явор, Катя, Нели и Мартин!

И когато всички минахме през лабиринта, изпитахме пречистване, преодоляване на страховете си, потапяне в мистичния свят на времето и пространството.

Изпълнени с вяра и захлас към това, което младежите са направили, очакваме идеята със сетивния лабиринт да се мултиплицира и в други общини.

Проектът „Искам да те разбера – искам да ме разбереш“ на Фондация “Здравето на ромите“, Сливен, финансиран от ММС- НПИМД-H2-T2 - 023/2020 е насочен към промяна на стереотипите на мислене и поведение на младите хора, според които „успява силният”, който не зачита правата и чувствата на околните и постига доминация с причиняване на болка и унижение.

Вижте повече във видеото!

https://youtu.be/dCSygk2l2h4

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев