АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЗАПОЧВА НАБИРАНЕТО НА ПЕРСОНАЛ ЗА „ПАТРОНАЖНА ГРИЖА ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА И ЛИЦА С УВРЕЖДАНИЯ - КОМПОНЕНТ 3”

Община Сливен
05.05.2020 / 20:31

Във връзка с извънредната ситуация, свързана с разпространението на COVID-19 и предприемането на мерки в синхрон с разпоредбите за ограничаване движението на хора, Община Сливен кандидатства по процедура BG05M9OP001-2.101, за подпомагане на уязвимите групи от населението с доставянето на жизненоважни продукти и услуги от първа необходимост.

Община Сливен започва набирането на персонал за изпълнение на дейности по процедура BG05M9OP001-2.101 „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания – Компонент 3” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014 – 2020, като търси да назначи лица за длъжност „разносвач“ и „координатор“ за подпомагане на нуждаещи се лица.

Обявява се подбор за следните длъжности:

• Координатор

• Разносвач

Ангажиментите на длъжност „разносвач“ са: социално – битови дейности, включващи - доставка на храна, хранителни продукти и продукти от първа необходимост, вкл. лекарства (закупени със средства на потребителите или с други средства), заплащане на битови сметки, заявяване и получаване на неотложни административни услуги (със средства на потребителите или с други средства). Дейностите се извършват в съответствие с изготвен график от координатор. За длъжност „координатор“ - отговаря за потребностите от осигуряване на ритмична работа, осъществява оперативно ръководство и координация, изготвя график за работа и отчетни документи.

Желаещите да работят срещу минималната за страната работна заплата е необходимо да представят следните документи: заявление (по образец), автобиография, копие на документ за завършена степен на образование.

Образци на заявления за кандидатстване могат да бъдат получени в сградата на Община Сливен, на адрес: ул. „Цар Освободител“ № 1, Център за административно обслужване или да се изтеглят от сайта на Община Сливен: www.sliven.bg, раздел „Актуално – Работни места“.

Документи за кандидатстване ще се приемат всеки работен ден от 8.30 ч. до 16.30 ч. в Центъра за административно обслужване на граждани в Община Сливен, гише 8 в срок до 16.30 ч. на 08.05.2020 г.

Изисквания за заемане на длъжностите:

– Образование – минимум начално завършено образование;

– Медицински изисквания – физически и психически здрав, без заболявания, определени като противопоказни за заемане на длъжността;

– Други изисквания – да притежава психическа нагласа и желание за работа като участва в цялостния процес по осигуряване на жизнено важни продукти на възрастни хора над 65 г. с ограничения или в невъзможност за самообслужване; хора с увреждания или възрастни в риск. „Възрастен в риск“ е лице, което е:

– в зависимост от грижа, поради увреждане, неподвижност или невъзможност за водене на независим и самостоятелен живот;

– в случай, че лицето или член на семейството му е поставено под карантина във връзка с COVID-19;

– самотен/ни родител/и с дете/ца до 12 г., които са в невъзможност да оставят децата си сами.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев