АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

НЕ СА ОТЧЕТЕНИ СЕРИОЗНИ НАРУШЕНИЯ НА ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН

Община Сливен
21.04.2020 / 12:45

Най-нисък брой на подадените до момента сигнали в Общината за неспазване на противоепидемичните мерки, отчетоха по време на днешното редовно заседание на Общинския кризисен щаб. 5 от тях са за струпване на хора на едно място, като е реагирано на всеки един от сигналите.

От Районното управление на полицията в Сливен съобщиха, че проверките и санкциите за неизпълнение на предписанията, наложени за ограничаване разпространението на заразата, продължават.

Броят на потвърдените случаи с коронавирус на територията на община Сливен към момента е 22.

Кметът Стефан Радев отново подчерта важността от спазването на предпазните мерки в извънредната ситуация, което е основният фактор за справяне с кризата.

На днешното заседание стана ясно още, че не е отчетено отклонение от радиационния гама фон във въздуха над град Сливен и измерените стойности са в нормалните за общината граници.

Справката с броя на потвърдените случаи на заболели с коронавирус в Сливен, както и на общия брой на карантинирани лица, се намира в прикачения файл Данните са от Националната информационната система на Министерството на здравеопазването.

Пресслужба на община Сливен

Прикачени файлове към новината

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев