АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

БЕЗПЛАТНИ ПРЕДКОЛЕДНИ ЗАНИМАНИЯ ЗА ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ ПРЕДЛАГА НОВ АРТ ЦЕНТЪР В СЛИВЕН

картичка от рециклирана хартия
15.12.2019 / 11:05

Зона за общуване, релакс и творчество „Грийн Хоби Дриймс” са нарекли организаторите новото, уютно място за творчески занимания. Намира се в центъра на Сливен, на улица „Железни врата” N 1. Идеята е там, чрез емоциите и магията на ръчното творчество, цели семейства или групи от деца, ученици, приятели или колеги да намерят своята територия за нетрадиционно, вълнуващо и пълноценно общуване. Или пък например за създаване на свое уникално празнично събитие, по собствена идея и вкус. За целта арт центърът е снабден с разнообразни материали и пособия за развихряне на творческите фантазии и заложби на своите посетители. Заедно с това е предвидено в Зоната за общуване, релакс и творчество да бъдат организирани и тематични хенд-мейд работилници и демонстрации с участието на професионалисти. Запазена марка на арт центъра е ръчната изработка на хартия, а от нея – на уникални картички, албуми, книги, сувенири, аксесоари и други. Артистичната обстановка предразполага и за организирането на камерни културни събития – концерти, изложби, премиери на книги и непринудени срещи с творци.

В навечерието на Рождественските празници в Зоната за общуване, релакс и творчество „Грийн Хоби Дриймс” предлага за децата, семействата и всички, които имат потребност да творят, безплатни хенд-мейд работилници със следния грфик:

17, 18, 19 и 20 декември

от 10 до 12 часа и от 14 до 19 часа

Творчески дейности с материали по избор.

Ще има и Картичкотворилница, в която ще се изработват коледни картички от рециклирана ръчна хартия и други природни материали.

Не са необходими никакви специални умения, вашето въображение е достатъчно. Желателно е да бъдете най-малко двама - споделете време и творчество с близък човек.

Резултатът ще надмине очакванията ви. Подарете си го за Коледа!

Входът е свободен

За допълнителна информация – телефон: 0887180612

 

 

 

Още снимки от новината

кът от Зоната за общуване, реалкс и творчество

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев