АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

МАЯ МАНОЛОВА ОБЯВИ, ЧЕ Е ПРЕТЪРПЯЛА КАТАСТРОФА

Мая Манолова
02.09.2019 / 15:52

Това обяви самата тя пред журналисти. Манолова съобщи, че произшествието е станало тази сутрин и колегата, с която е пътувала, е в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“. Тя поясни, че вярва, че инцидентът е случаен и посочи, че причините се изясняват.

Ако се кандидатирам за кмет на София, ще подам оставка като омбудсман, заяви тя.

Манолова поясни, че законът не я задължава. "Мога да взема и неплатен отпуск, но мисля, че честното, почтено и достойно поведение е да подам оставка и да вляза в това състезание", допълни още омбудсманът.

"До часове буквално ще обявя своето решение. Няма да е днес. Днес имам още работа, която трябва да свърша като омбудсман. Сега и следобяд. В момента, в който съм готова, моят пиар, която е тук, ще ви информира всички", посочи още Манолова.

Нямам какво да крия - хората около мен не са свикнали на такова агресивно медийно внимание и могат да станат бели, каза още Манолова във връзка с пътнотранспортното произшествие, което е претърпяла тази сутрин.

"Тази сутрин претърпяхме леко пътнотранспортно произшествия с една колежка, с която отивахме заедно на работа", обяви омбудсманът. Тя поясни, че водачът на другата кола е изпратен в дома си. "Аз не шофирах, така че не мога да кажа каква беше причината за инцидента", допълни Манолова.

"Използвам случая да се обърна към всички, които започват деня си пред моето жилище и го прекарват пред институцията на омбудсмана, които са след мен в трамвая, тролея, пеша или с кола. Нямам какво да крия. От утре ще обявявам програмата си по часове. Хората около мен се притесняват. Те не са свикнали на такова агресивно медийно внимание и могат да станат бели", допълни Манолова. "Моля, настоявам, заради хората, които са около мен", каза омбудсманът.

Източник: "Епицентър"

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев