АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ПРИКЛЮЧИ ПРОЕКТ "ПЪРВИТЕ 3 ГОДИНИ СА МНОГО ВАЖНИ 3"

 Новите членове със сертификатите за членство в КЕР /Клуба за ефективно родителство/
30.06.2019 / 20:35

"Днес в Майчин Център Надежда кв. Надежда се проведе заключителна среща по Проекта "Първите 3 години са много важни 3", на която се обобщиха резултатите и постиженията на проекта. На новите членове се раздадоха сертификатите за членство в КЕР /Клуба за ефективно родителство/, кв. Надежда.

Следобед след края на заключителната среща, се проведе иновативната Промоция с реализирани резултати на Проекта "Първите 3 години са много важни 3", финансиран от Фондация "Велукс" и фондация "Подслон за човечеството".

В Проекта "Първите 3 години са много важни 3” бяха обхванати 60 семейства и 105 деца. Екипът е амбициран да продължи работата си, независимо от това дали ще има продължаващо финансиране или не. На събитието присъстваха предимно ключови общностни лидери - християнски активисти, членове на КЕР /Клуба за ефективно родителство, здравни медиатори, доброволци на майчин Център-Надежда и пастори. С това се утвърди идеята е за по-голяма отговорност пред общонстта и даването на възможност за контрол и прозрачност от и за нея.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев