АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЧИТАТЕЛИ НА “ГЛАСОВЕ”: ПУТИН Е БОГЪТ НА ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ - БЕЗ НЕГО ЩЕ СЕ ЧУДЯТ КОГО ДА МРАЗЯТ

Читатели на “Гласове”: Путин е богът на евроатлантиците - без него ще се чудят кого да мразят
25.10.2024 / 12:25

"Така и не разбраха, че не Путин, Русия стои на пътя им. Нямам спомен някога Русия да се е прекланяла пред вас, от шведите през Наполеон и Хитлер, вие си знаете какво се е случвало всеки път"; "Правят кинти, брат, това правят. От кръв и човешка плът"; "Не повярваха на старата истина, че първото предложение на руснаците винаги е най-добро. Сега ще плащат": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Омуртаг

Тия вярно живеят в друга вселена.”Путин нямаше как да не се преклони пред Запада”,глаголят тия умници. Така и не разбраха,че не Путин,Русия стои на пътя им. Нямам спомен някога Русия да се е прекланяла пред вас,от шведите през Наполеон и Хитлер,вие си знаете какво се е случвало всеки път.Колкото до начина на воюване,просто е,руснаците взеха да отвързват и другата си ръка,така,че който е изненадан си е за негова сметка.

правят кинти, брат

това правят.От кръв и човешка плът.

Жребият е хвърлен

Сега да видим кой кого.

Даааа

Не повярваха на старата истина, че първото предложение на руснаците винаги е най-добро. Сега ще плащат.

мислещ

Когато се създаде ситуация ,близка до военната само няколко неща имат решаващо значение - храна, вода, енергия, лекарства, устойчива транспортна система, оръжия . Ако имаш злато, диаманти и други бързо ликвидни активи с безспорна ценност си в идеална позиция. Русия има в изобилие от всичко. Което не й достига може лесно да си го достави срущу петрол , газ и злато . Това рави икономиката й изключително устойчива на кризи и санкции, както се видя на практика .

Ганди

Сега по темата. БРИКС не са хванали вече Господ за шлифера, имат куп проблеми да си решават, но са на прав път. И като гледам как върви светът - ще постигнат целите си. Аз виждам основната им - да се освободят от "хегемона". За да могат да се развиват според разбиранията си, т.е. независимо - е те твай многополюсния свят. Както спомена колега по горе - онази карта все повече се оцветява в зелено и то още сега някои части ВЕЧЕ са в зелено. На лузърите - съболезнования. На полезните идиоти - да се покрият за малко, може пък да потрябват идиоти и в многополюсния свят. За обикновените такива - е ще се възстановят някои здравни заведения и ще им е по добре и на тях. Пак за БРИКС - прави ми впечатление, че държат на равенството в отношенията. Вие виждали ли сте снимка на лидери от ЕС с присъствието на сенилния там, на която горкия човечец да не е в центъра?

Така е

Всичко е победа на Путин. Путин е богът на евроатлантиците и дава смисъл на животите им. Без него ще се чудят кого да мразят и ще започнат да се ядат един друг.

геополитик

Времето на господството на морските приключва. Голямата суша Евразия се обедини и ги цака с ниска себестойност на транспортни разходи и невъзможност за морски контрол. Дните на посредственяците от пиратски произход са преброени.

светлината на Изтока

Не само за БРИКС, който налага алтернативата спрямо запад-ащия хегемонизъм, но и за света като цяло и неговото бъдеще е от изключителна важност двете древни култури Индия и Китай да са в добри, партньорски и взаимоизгодни отношения, без непреодолими пречки помежду си.

Костов

Наивно е БРИКС да се възприема като 'организацията на Путин'. Ако това е някаква организация въобще (а все още не е), БРИКС ще бъде организацията на Си.

Плерома

Не можеш да подчиниш в днешно време човека с гола пропаганда, трябва ти гъвкав, изобретателен и критичен ум, какъвто все повече липсва на Запада. За да победиш, трябва да ме преодолееш духовно, а ти не си в състояние - защо продължаваш да се напъваш тогава? тъкмо в такъв смисъл сме предупредени от Христа чрез евангелското слово - да не се боим от тия, които убиват тялото, ала душата даже не могат да докоснат. Защото всяко цяло е повече от членовете си, и слаби и унизени в тия последни дни ще са само уния, умеещи единствено да членоразделят, без да обръщат нещата обратно отново до изначалния древен синтез на пълнотата.

Горския

Трябва да се четат класиците, в случая Джек Лондон и "Хиляда дузини". Там препоръчвам разказа "Законът на белия човек". Това помага за разбирането на наглосакската цивилизация.

https://glasove.com/na-fokus/chitateli-na-glasove-putin-e-bogat-na-evroatlantitsite-bez-nego-shte-se-chudyat-kogo-da-mrazyat

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев