АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СТАНЕ, ЗА ДА СЕ ВИДИ ПО-ЯСНО, ЧЕ РЕЛИГИОЗНИТЕ ХРИСТИЯНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ СА АБДИКИРАЛИ ОТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ?

Анастасия  Гешева
30.07.2024 / 11:17

Вчера обясних, че олимпийските игри са политика, а след това спорт и това положение е било винаги. На всички, които негодуват как така пак хората са разделени в мненията и се карат, да кажа, че световните лидери на най-големи и важни държави са разделени в мненията, че обикновените хора. Разделението е задължително, защото не вървим в една и съща посока!

След като дори шериатски Иран, силно ислямизирана държава, се възмути от отношението към християнските ценности и откритата гавра с тях на най-високото държавно ниво във Франция, аз изчерпвам вече думите си да критикувам християнските църкви, включително българската, които мълчат като пукели, с което доказват, че не служат на Христос. Това доказателство е за пореден път, не за първи път. И днес този ми пост е особено важен именно поради това. След като нагло и открито определени политически кръгове хвърлиха в лицето на човечеството това, което видяхме в петък, трябваше да последва категорична, бърза, непоклатима реакция от домовете, които претендират, че са домове на Христос. И отново подчертавам - ИСЛЯМСКИ ИРАН СЕ ВЪЗМУТИ И РЕАГИРА, ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЪРКВИ МЪЛЧАТ.

Какво още трябва да стане, за да се види по-ясно, че религиозните християнски организации са абдикирали от задълженията си? Празни срещи и приказки не са служба на Бога! Служба на Бога е приложението на Живите Принципи на Христос. Случилото се точно сега, когато по най-тежък начин се гаврят с духовните чувства на хората, някои безумци наричат това "КУЛТУРА", показа 2 неща.

Първо, че църквите не са служители на Христос. Всичките без изключение, Вселенски, български, папството, всичките.

Второ, че примирение с това не може да има, защото означава човечеството да се предаде на тези сили, които вилняха намазани със синя боя върху една маса в петък.

Никакво оправдание няма за мълчанието на БПЦ и новия патриарх!

Обществото потъна в заблуждението, че нещо ново било дошло. Не! От първия ден показвам, че нищо ново, а по-лошо е дошло и че не е там Истината. Защото където е Истината, там гаври няма.

Относно изразените позиции на световните лидери, разбира се български лидери сред смелите няма, много ясно се вижда движението с и срещу важните и полезни за човечеството неща. Двата блока, на децивилизован, и което е много страшно - духовно деградиращ Запад и стремящ се към организиран градивен по-добър за всички път Изток, вече работят активно. И ако Тръмп мисли, че отношението му "тайната вечеря", което той нарече позор, е нещо различно от позора на Запада в Украйна, в Газа, в Африка, в Азия и прочие, значи нищо не е разбрал.

Споменавам него, защото той е един от малкото, който остана да мисли на Запад.

За нищо друго не става дума, освен за политиката на глобалистите срещу човечеството!

И за духовното падение на Западния свят.

Анастасия Гешева

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kakvo-oshte-tryabva-da-stane-za-da-se-vidi-po-yasno-che-religioznite-hristiyanski-organizacii-sa-abdikirali-ot-zadalzheniyata-si/139328

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев