АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ИНТЕРЕСНИ ПЕЙКИ И ФИНЕС-ПЛОЩАДКА НА ОТКРИТО В ДГ "ВЕРЖИН И ХАИК ПАПАЗЯН"

новите пейки
21.05.2024 / 14:10

Изненада за малчуганите от Детска градина „Вержин и Хаик Папазян“ в навечерието на 24 май подготви ръководството на детското заведение. В двора на градината вече са монтирани две пейки във формата на разтворени книги, а от страниците им се подават любими приказни герои.

„Бях вдъхновена от игрите и драматизациите, които децата представят по различни поводи и по свой начин. От самите тях дойде идеята за създаването на тези вълшебни пейки-книги, които карат децата да се чувстват като приказни герои“, сподели директорът на детската градина Виктория Андонова.

За да се чувстват децата още по-добре и да имат свое място за спорт, преди месец в двора на градината е изградена и фитнес-площадка. Виктория Андонова коментира, че децата я използват активно, а родителите са доволни, че малчуганите им имат място за спорт и на открито.

Средствата за пейките и фитнес-площадката са от собствения бюджет на ДГ „Вержин и Хаик Папазян“. Самата база е изцяло ремонтирана и обновена през 2020 година със средства на Общината. Към момента в детската градина има 219 деца, като към тях влизат и децата от двете групи на фил

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев