АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

БОРИСОВ: МЕРАКЛИИ ЗА ПРЕМИЕРИ ИМА И ПРЕЗИДЕНТЪТ Е ОТГОВОРЕН

Бойко Борисов
29.03.2024 / 10:51

"Аз мисля, че президентът е отговорен човек и на него може в случая да се разчита да не влезем в такава колизия, каквато искаме да се страхуваме всички", каза Борисов.

Мераклии за премиери винаги ще се намерят. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Вие сте интересни хора - аз си мислех, че ще ме попитате как в последния ден на кабинета се раздават централи, няколко милиарда се разхвърлят от едно в друго министерство, правят се назначения в митниците и то на водещи митници. А вие ме питате какво ще стане след два месеца и половина", отговори той във връзка с промените в Конституцията, според които след изборите за определен период ще има 480 депутати и депутати с двойни заплати.

На въпроса колко ще струват изборите според него той подчерта:

"Когато аз говорех да не се дават стотици милиони за машини и милиарди за избори, тогава ми се отговаряше, че демокрацията е безценно нещо и парите нямат никакво значение".

Лидерът на ГЕРБ цитира МВФ, според който е груба грешка да се декапитализират енергийните дружества. "Хайде поне да слушаме какво ни се казва отвън, понеже всички само с посолства и с чужди държави се оправдават", каза той.

Бойко Борисов подчерта, че Народното събрание може да излезе в отпуск, за да се проведе предизборната кампания.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев