АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ДМИТРИЙ МЕДВЕДЕВ: БАЙДЪН Е СРАМ ЗА САЩ, СМЕШНО Е ДА СЕ СРАВНЯВА С РУЗВЕЛТ

Дмитрий Медведев
08.03.2024 / 13:54

"Рузвелт със своите съюзници, включително СССР, се бореше за мир, докато Байдън активно и упорито се опитва да започне Трета световна война. Рузвелт се бореше срещу фашистите, а Байдън се бори за тях”, добави той

Президентът на САЩ Джо Байдън се сравни с един от своите предшественици Франклин Делано Рузвелт. Това е напълно безпочвено сравнение, тъй като за разлика от Рузвелт, той само опозорява САЩ.

Това заяви заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, коментирайки речта на Байдън с традиционното послание „За състоянието на Съюза“.

"Байдън се сравни с Франклин Делано Рузвелт. Това сравнение очевидно не е в негова полза. Той е срам за САЩ", написа бившият президент и премиер на РФ в X.

Както отбеляза Медведев, 32-ият президент на Съединените щати Франклин Делано Рузвелт, дори когато беше в инвалидна количка, извади Америка от депресията, докато Байдън е „луд, умствено изостанал човек, който реши да завлече човечеството в ада“.

"Освен това", продължи заместник-председателят на руския Съвет за сигурност, "Рузвелт, заедно със своите съюзници, включително СССР, се бореше за мир, докато „Байдън активно и упорито се опитва да започне Трета световна война“. И накрая, Рузвелт се бореше срещу фашистите, а Байдън се бори за тях”, добави Медведев, цитиран от "Труд".

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев