АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЛЮБОМИР АЛАМАНОВ: ГЕРБ СЕ ОПИТВА ОТНОВО ДА ОТКРАДНЕ ВРЕМЕ, ВМЕСТО ДА РЕШАВА ПРОБЛЕМИ

 Любомир Аламанов Снимка: Ани Петрова
06.03.2024 / 10:15

Това каза пред БНР пиар специалистът Любомир Аламанов и коментира, че вместо Бойко Борисов да се разбере директно с другите лидери в управлението, е излъчил група преговарящи, която да загуби време.

"Днес видяхме как едните (ПП-ДБ - б.р.) изпълниха ангажимента си 1:1 (премиерът Николай Денков подаде оставката си - б.р.) без фанфари и без късане на ризи. От другата страна (ГЕРБ - б.р.) видяхме една политическа сценка, достойна за Холивуд, с предизвестен край, но трябваше да напомпа избирателите и да се опита за пореден път да открадне време, вместо да решава реални проблеми".

По думите на Аламанов споразумението, предложено от ГЕРБ, повтаря до 90% меморандума, който ПП-ДБ представиха.

Той определи политическата активност на ГЕРБ като "комедийно шоу за пред масовата публика, с цел да се покаже кой уж кара влака"

"Заплахата за ума и сърцата на хората е реална. Добре е разумните хора в ГЕРБ малко да смирят това его и да разберат, че не могат да имат всичко. Да седнат на масата и без да губят време, защото концепцията за дълги преговори сме я виждали. Ясно е, това отново е опит за губене на време. Нека да седнат и да прегледат всички точки много бързо", коментира Любомир Аламанов.

Според него ГЕРБ поставят ПП-ДБ в капан:

"Много е опасна заигравката, целяща натрупване на дивиденти, докато се губи за пореден път огромно време и енергия на цялото общество".

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев