АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ДЕСЕТКИ ГРАЖДАНИ БЯХА ЗАКИЧЕНИ С МАРТЕНИЦИ, БАБА МАРТА ГОСТУВА И В ОБЩИНАТА

Baba Marta
01.03.2024 / 17:09

Десетки минувачи по пешеходната зона, посетители в Центъра за административно обслужване, в администрацията бяха закичени с мартеници. Изненадата бе поднесена от Общината с пожелания за здраве и добруване и създаде настроение в празничния Първи март, съобщиха от общинския пресцентър в Сливен.

Баба Марта не пропусна лично да почука и в сградата на Общината. Оказа се, че скъпата гостенка идва от Глуфишево. В ролята бе Маргарита Хисапчиева – секретар на Народно читалище „Изгрев 1936“ в селото, известен читалищен деятел в Сливен. Тя пристигна с голяма кошница, пълна с мартеници. Придружаваше я кметът на Глуфишево Георги Кънев. „За всички сливналии да има здраве, мир и благоденствие! Това, че почитаме Баба Марта, е добро! Читалищата пазят хубавите ни традиции!“, каза тя и подари на кмета Стефан Радев, заместниците му и служители ръчно изработени мартеници от самодейци в НЧ „Изгрев 1936“.

С мартеници зарадваха гражданите, работещите в местната администрация, в институциите и представители на Младежкия дом и Професионалната гимназия по хотелиерство и туризъм „Акад. Неделчо Неделчев“.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев