АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КОСТАДИН КОСТДИНОВ: "ВЪЗРАЖДАНЕ" Е ПОСЛЕДНАТА ОТБРАНИТЕЛНА ЛИНИЯ

Костадин Костадинов
16.02.2024 / 11:20

Случващото се в София е отвратителен пример за продажничество и предателство в политиката, който е само един от хилядите подобни през последните 35 години, заявява лидерът на „Възраждане“.

"Вчера БСП-София издълба нова дълбока дупка в дъното. След като миналата седмица цялата група общински съветници подкрепиха ГЕРБ и ППДБ за избора на председател на столичния общински съвет, след като кандидатката им за кмет Григорова беше избрана за председател на една от столичните комисии с гласовете на ГЕРБ, след като на практика цялата им софийска организация се вля в ГЕРБ и сега от нея всекидневно напускат цели районни структури, вчера БСП-София поискаха оставката на областната управителка на София, защото... върнала обратно всички избрани председатели на комисии и насрочила нова процедура. Не стига, че се продадоха, но и сега реват за това, че не могат да почнат да осребряват продажбата."

Това коментира лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в профила си в социалната мрежа фейсбук.

Не че и ние не пострадахме от предателство, но "Възраждане" има трима общински съветници, докато БСП вече няма нито един. Не знам дали централното ръководство на БСП ги изключи от партията си, както постъпихме ние, и както е редно, но има и още нещо - нашият кандидат за кмет не стана мюре на ГЕРБ в съвета, за разлика от кандидатката на БСП. Случващото се в София е отвратителен пример за продажничество и предателство в политиката, който е само един от хилядите подобни през последните 35 години, довели до отдръпването и, да си го кажем направо, отвращението на 60% от българите от политиката, заявява Костадинов.

Затова задачата на "Възраждане" е толкова трудна. Защото трябва да убедим милиони разочаровани, отчаяни, обезнадеждени човеци, че има смисъл от борбата за свобода и правда, и че не всички, занимаващи се с политика, са майкопродавци и престъпници. Затова не правим компромиси, затова си признаваме грешките, когато ги правим, затова не прощаваме измяната и предаването на интересите на нашите избиратели и българските граждани.

Защото България има отчаяна нужда от възраждане, и защото "Възраждане" е последната отбранителна линия на българската нация и остатъците на българската държавност. Нямаме право да отстъпваме и ще се борим до победа, каквото и колкото да ни струва това!", пише лидерът на "Възраждане".

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев