АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

БОЯН ЧУКОВ: ЗЛОВЕЩИЯТ ПРИЗРАК НА ВЪЗРАЖДАЩИЯ СЕ НАЦИЗЪМ БРОДИ ПО ЕВРОПА

Боян Чуков
05.02.2024 / 11:27

Методичното нагнетяване на антируската истерия е дългосрочна политика на Запада, която в крайна сметка води до постепенно нацифициране на Стария континент. Именно в тази стратегия се вписва и истеричното бутане на паметници като този на Червената армия в София, паметника „Альоша“ в Пловдив и други.

Колкото и парадоксално да звучи, Третият райх търси реванш чрез днешния евроатлантически елит и риторика, чрез нови хибридни форми, но за реализиране на същите цели. Първата негова голяма победа преди трийсетина години бе разпадането на СССР. Либерализмът се провали. Днес с истеричния агресивен антикомунизъм на практика наблюдаваме как се издига и укрепва в Европа неонацизмът.

Огледайте се и ще видите, че е точно така! Не е случайно, че Върховният съд в Италия оправда хитлеристкия поздрав... ако не влиза в конфликт с националните интереси. А какво е „Слава Украине?“. Не е ли същото? Зловещият призрак на възраждащия се нацизъм броди по Европа.

В Южна Каролина бяха проведени първите праймериз на Демократическата партия. Победи Джо Байдън с 97%. Става ясно, че ръководството на демократите е решило към този момент да изведе на президентските избори през ноември Джо Байдън. Толкова по-лошо за целия свят.

Джо Байдън е един възрастен човек, който сравнително често е неадекватен, включително и на неговите публични изяви. Но очевидно е и друго. От името на Джо Байдън САЩ се управляват от група хора, които никой не ги е избирал. По-ясно казано, "дълбочинната държава" има нагласа да продължи да управлява САЩ и света по своя известен начин.

Джо Байдън отдавна трябваше да се пенсионира. Преди години Леонид Брежнев изглеждаше "свежарка" в сравнение с него.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев