АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ТОШКО ЙОРДАНОВ: Г-Н ПЕЕВСКИ, НАБИЙТЕ МУ КАНЧЕТАТА НА КИРИЛ ПЕТКОВ, САМО ОТ ВАС ГО Е СТРАХ!

Тошко Йорданов
30.11.2023 / 15:34

Наказание забележка отнесе депутатът от "Има такъв народ" Тошко Йорданов заради обиди към Кирил Петков от трибуната в парламента.

"Г-н Пеевски, набийте му канчетата на Кирил Петков, само от Вас го е страх!". Това заяви от парламентарната трибуна депутатът от "Има такъв народ" Тошко Йорданов, който по време на днешното разгорещено парламентарно заседание многократно влезе в остри пререкания със съпредседателя на ПП Кирил Петков

По време на дебата за избор на подуправител на здравната каса Тошко Йорданов припомни, че Кирил Петков бе предоставил невярна декларация, че е единствено български гражданин, за да стане министър, а в последствие се оказало, че все още не е освободен от канадското си гражданство. Коментира и работата на прокуратурата.

"Нали правихте съдебна реформа, колеги златни, прекрасни, малки? Какво не ви харесва сега в съдебната реформа? Какво не ви харесва сега в този прокурор? Нали махнахте предишния и оставихте този, това ли ви е съдебната реформа?", иронично се обърна Тошко Йорданов към бившите си коалиционни партньори от ПП и ДБ, наричайки ги многократно "морални отпадъци".

Междувременно от първия ред се чу как Кирил Петков му подвиква: "Кой е малък?".

"Да кажа само какво чух долу от първия ред. Кирил Петков, който е функция на баща си, зададе въпроса "Кой е малък?", явно визирайки ръста ми от 1,70 м. Ако аз съм 1,60, това, което смятате за ваше, е сигурно 10 сантиметра", каза Йорданов.

Междувременно Петков стана, мина покрай него и му направи многозначителен знак, който наподобяваше показване на разлика в ръста им. А сценаристът на Слави Трифонов се обърна към Делян Пеевски с молба: "Моля ви, г- Пеевски, набийте му канчето отново, само от Вас го е страх".

Малко след него забележка от Желязков отнесе и кандидат-кметът на Варна от "Възраждане" Коста Стоянов, който излезе и обвини Явор Божанков, че е лъжец, понеже изнесъл неверни факти за община Борован - единствената, в която партията на Костадин Костадинов спечели кметско място.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев