АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ОБЩИНА СЛИВЕН БЛАГОДАРИ НА КОМИСАР ВЛАДИМИР ДЕМИРЕВ

Община Слвиивен благодари на комисар Владимир Демирев
03.11.2023 / 11:58

Изпълняващият длъжността кмет на Община Сливен Румен Иванов се срещна с комисар Владимир Демирев, който се оттегли от поста директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” след навършване на пределната възраст за работа в МВР и 33 години служба. В знак на признателност Румен Иванов му подари картина и ваучер за екскурзия.

„Благодаря за службата Ви през годините в полза на хората от общината. Искам да пожелая здраве, щастие и да се наслаждавате на заслужената почивка“, благодари Иванов.

От своя страна комисар Демирев посочи, че е благодарен на екипа, с който е имал честта да работи и за доброто сътрудничество с Общината.

„Искам да благодаря на ръководството на Общината за дългите години съвместна работа и за това, че винаги сте се отзовавали на нашите нужди. Винаги сме намирали общ език за общата кауза“, каза от своя страна комисар Демирев.

Той се обърна и към инж. Снежана Кънева, от отдел „Сигурност и управление при кризи“ към Община Сливен, от която призна, че се е учил и взаимствал от нейния подход към работата.

„Винаги съм се възхищавал от Вашата работоспособност и Вашия начин на комуникация. Подходът Ви към работата е заразен“, отбеляза Владимир Демирев.

На срещата присъства и новоназначеният директор главен инспектор Денчо Чомаков. Изпълняващият длъжността кмет му подари картина и го поздрави за назначението. Пожела му доброто сътрудничество между Общината и пожарната да продължи.

„Да знаете, че в наше лице винаги ще имате партньор. Винаги сме се отзовавали и ще продължим да го правим“, се обърна към Чомаков Румен Иванов.

В заключение Иванов обеща, че Общината ще продължи да работи в посока преместването на районната служба на пожарната, където в момента се изгражда нова улица.

„Ще продължа добрите традиции в общата ни работа. Искам да подчертая, че има приемственост и ще работя за надграждане на тази приемственост“, каза от своя страна Главен инспектор Денчо Чомаков.

На тържествената сесия на Общинския съвет в Сливен по повод Димитровден комисар Владимир Демирев беше удостоен и с плакет на Общината за проявен професионализъм и висока гражданска отговорност и по повод 60-годишнината му.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев