АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ОБЩИНА СЛИВЕН РЕМОНТИРА И ЧИТАЛИЩЕТО В ДРАГОДАНОВО

Remont
27.10.2023 / 15:55

Община Сливен продължава планираните дейности по пътната и сградна инфраструктура в малките населени места. Поредната сграда на читалище, която бе ремонтирана се намира в сливенското село Драгоданово. Културното средище носи името „Изгрев 1928“ и днес вече се радва на нов съвременен облик.

В сградата бе извършен текущ вътрешен ремонт, включително на библиотечната зала и хранилището. Бяха ремонтирани още залата за обществено ползване и фоайето, стълбището и санитарното помещение. Подменена е външната и вътрешна дограма, положена е нова подова настилка, подменени са осветителните тела, боядисани са стените и таваните. В санитарното помещение бяха монтирани нови тоалетни консумативи, подменени са ВиК и ел.инсталации, дограмата, като стените и подът бяха облицовани с керамични плочи.

Строително-монтажните работи са извършени в предвидените в договора срокове.

Преди няколко години Общината ремонтира изцяло сградата на здравната служба в Драгоданово и тя възобнови дейността си, припомни изпълняващият длъжността кмет на Сливен Румен Иванов. Той посочи, че се планират ремонти в селата и занапред.

Пресслужба на община Сливен

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев