АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

АРТИСТИ РИСУВАХА ОГНЕНИ КАРТИНИ, ЗВЕЗДИ НА ЕСТРАДАТА ПЯХА ЗА СЛИВЕН

Артисти от клуб „Дивинитас“ изнесоха „шоу програма с огън и светлина
27.10.2023 / 15:52

Артисти от клуб „Дивинитас“ изнесоха „шоу програма с огън, светлина и голяма доза любов“ за жителите на Града под Сините камъни. На 26 октомври вечерта на площад „Хаджи Димитър“ те жонглираха с огнени факли и рисуваха картини от светлина. Шоуто предшестваше голям концерт с участието на обичани звезди на българската естрада. На откритата сцена на площада Силвия Кацарова и дъщеря й Теди Кацарова, Мая Нешкова, братята Светослав и Благовест Аргирови пяха за Сливен и се раздадоха за публиката. Те изпълниха най-популярните и любими на почитателите песни. А нощното небе засвети с празнични илюминации.

Огненото шоу и концертът бяха заключителни изяви от едномесечната празнична програма за Димитровден. Тя предложи интересни и запомнящи се събития за всяка възраст и предпочитания.

Община Сливен благодари на всички културни институции, библиотеки, читалища, спортни клубове, туристически обекти, различни обществени и граждански организации, които се погрижиха през изминалите дни да създадат празничен дух и приятни преживявания за сливенци, гостите и приятелите на града.

Пресслужба на община Сливен

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев