АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

РУМЕН ИВАНОВ: ОБЩИНА СЛИВЕН ВЛОЖИ БЛИЗО 100 000 ЛЕВА В РЕМОНТИ НА ЧИТАЛИЩЕТО В ЗЛАТИ ВОЙВОДА

Румен Иванов, временно изпълняващ длъжността кмет и зам. кмет по финансите
18.10.2023 / 17:45

„Ремонти за близо 100 000 лева с ДДС бяха извършени на сградата на Народно читалище „Просвета – 1924“ в сливенското село Злати войвода. Категорично възразявам срещу разпространените от участници в предизборната кампания неверни твърдения, че Общината не полага грижи за състоянието на читалището“, заяви временно изпълняващият длъжността кмет и зам. кмет по финансите на община Сливен Румен Иванов.

Наскоро приключи основното обновяване на покрива на читалищната сграда. На два от корпусите на сградата бяха изградени тераси с парапет. Беше подменена и дограмата на част от помещенията.

Жителите на селото, както и на общината, бяха информирани за извършения ремонт чрез общинския сайт и чрез медиите още на 10 октомври /https://mun.sliven.bg/news/427333#perfundo-untarget/.

„Не приемам използването на подобни твърдения по какъвто и да е повод, особено за конюнктурна политическа употреба. Те манипулират общественото мнение и накърняват доброто име на общинската администрация, в която работят специалисти с доказан професионален опит“, подчерта Иванов.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев