АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КОСТАДИНОВ ЩЕ ОТГОВОРИ НА ДЕНКОВ: ТОВА Е БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА АТАКА НА АМЕРИКАНСКИЯ МАРИОНЕТЕН РЕЖИМ

Костадин Костадинов
27.06.2023 / 14:43

Институциите, президентството и дори партиите, да вземат мерки и позиция срещу призивите на партия “Възраждане” за бунтове, агресия и насилие, призова днес премиерът акад. Николай Денков. Ето какво заявиха по-късно от "Възраждане":

Правителството на България даде специална пресконференция, посветена на "Възраждане". Тъй като тя беше излъчвана на живо в националните телевизии, "Възраждане" настоява за реципрочно отразяване на живо в същия обем от същите телевизии - за да има равнопоставеност и липса на цензура.

Костадин Костадинов в момента пътувам за Монтана, където ще подкрепи инициативата за местен референдум, организиран от структурата на "Възраждане" там.

В 15.30 ч. ще се включи на живо в страница му в социалната мрежа Фейсбук (https://www.facebook.com/kostadin.eu) с отговора на "Възраждане" срещу безпрецедентната атака от страна на американския марионетен режим.

По-рано днес премиерът Николай Денков призова институциите да предприемат действия срещу "призивите за насилие, които безнаказано се отправят от партия "Възраждане". Денков поиска и президентът Румен Радев да вземе отношение по "ескалиращите заплахи" от лидера на партията Костадин Костадинов, а разследващите органи да го проверят за незаконна дейност.

Повод за призива на премиера са публикациите на лидера на “Възраждане” Костадин Костадинов в социалните мрежи, както и опитите на депутати от партията "да спират изказвания на народните представители от други партии на парламентарна трибуна".

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев