АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЕЛЕНА ГУНЧЕВА: ЧУЖДО МИ Е....

Елена Гунчева-Гривова
14.06.2023 / 15:27

Най-голямото възмущение към мен от страна на евроатлантиците е, че съм казвала, че тук е земята на българите и е хубаво да има повече българи в управлението на държавата. Възмутително, нали? И понеже безсъвестно си задълбочавам грешката, ще направя и коментар относно изявлението на Министъра на външните работи относно Н. Пр. Митрофанова:

В България в политиката няма българи! Всички знаем за какво става дума. ДПС е сериозен фактор в управлението на държавата, но техният председател сам каза, че родината-майка му е друга, а не България. Соломон Паси ни натресе НАТО, а с усилията на Кобуррготски и Станишев ни натресоха ЕС. Соломон Паси дори кастрираше българския лъв. Синът му продължава традицията да плюе всичко българско и българските ценности и традиции. Семейство Лорер пък яко захлебват покрай България и политиката, като дори последния скандал в скандалната и без това безпринципна коалиция между ГЕРБ и ПП е свързан с неистовото желание цялата рода Лорер да се урЕди на трапезата. Слуховете, че Даниел Лорер има двойно гражданство, също няма до коментирам, няма публично изнесени доказателства, но е факт къде е учил и с коя родина-майка е свързан.

Момата от Хаджидимово е същата. Габрил й викат. То Габриел е традиционно фамилно име в България, нали? Омъжена за французин, живееща в чужбина, момата ходи по мъките на политиката и ни носи срам и позор. Заедно с проблеми в дипломацията, които ще решаваме десетки години след като нея са я забравили всички.

Та Габриел се изцепила, че недопустимо било Н.Пр.Митрофанова да заявява позиция какво било отношението на българите към войната в Украйна. Габриел знаем на кого се отчита и чии интереси защитава. Определено не са българските. Защото, ако тя беше представител на народа и избрана от народа, този народ, който на хартия се води върховен суверен на държавата щеше да заяви съвсем различна позиция. Българският народ подкрепя Русия и знаем много добре какво се случва и защо се случва. И ако САЩ не бяха се намесили в Украйна, нямаше да се стигне дотук и нямаше хиляди невинни хора да бъдат убити.

Българският народ трябва да взема решения за съдбата си! Българският! Когато чужди са се намесвали в българското управление, винаги се е стигало до национални катастрофи. Заради чужди България е разделена на три царства и така не може да се противопостави на османските нашественици. Заради чужди се включихме на погрешната страна в Първата и във Втората световни войни. Чужди ни включиха в ЕС и НАТО. И докато те ни унищожават, на нас ни втълпяват колко политически некоректно е да казваме, че сме българи и искаме българи да ни управляват....

Елена Гунчева-Гривова

svobodnoslovo.eu

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев