АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КАК ДА НОСИМ БАРЕТА СЪС СТИЛ

как да носим барета със стил
17.05.2023 / 13:28

Експерти твърдят, че съществува барета за всеки повод. Важното е да я подберем правилно, като се съобразим с тоалета си за деня и да я носим с класа и елегантност. Барета е любимата шапка на много хора по света. Тя е стилна, съчетава се лесно с различен тип дрехи и придава френски шик на визията.

Барета е чудесен избор, както за мъже, така и за жени

Ако половинката ви има в гардероба си барета, която харесвате, спокойно може да я вземете на заем. Този тип шапка подхожда, както на мъже, така и на жени. Инвестирайки в няколко неутрални цветове за барета, ще имате добър избор и варианти за съчетаване с различни тоалети.

Барета е любимата шапка на много известни личности

Един от най-отявлените любители на баретите е писателят Ърнест Хемингуей. Барета е възпята дори в популярната песен на Принс Raspberry Baret, което прави този тип шапка още по-известна.

Лесно е да съчетаете барета с различен тип дрехи

Това е една от най-универсалните шапки, която подхожда на различни тоалети. Може да съчетаете успешно барета, както със стилна рокля, така и с палто, сако, жилетка или кожено яке. Добре подбраната барета винаги е в състояние да придаде класа на визията ви.

Носете барета по начин, който ви харесва

Наклонена настрани, обърната наобратно, изтеглена назад или спусната плътно над челото ви - имате много варианти да носите барета. Преценете кой от тях най-добре подхожда на чертите на лицето и на прическата ви. Съобразете се и с тоалета, който носите, за да го допълните по най-добрия начин с вида на вашата барета.

Барета подхожда почти на всеки

Това е една от шапките, които изглеждат добре на хора с различни черти и форма на лицето. Може да носите барета върху къса или дълга коса. Ако косата ви е дълга може да я носите свободна или да я вържете на ниска опашка или плитка, преди да сложите барета. Искате да си придадете закачлив вид - направете си прическа на две опашки или плитки и завършете визията си с подходяща барета.

Може да откриете барета за всеки сезон

Най-разпространени са вълнените барети, които са особено приятни за носене през есента и зимата. За пролетта и лятото е добре да изберете барета от лека и дишаща материя. Интересен вариант са плетените на една кука барети, с които винаги ще привличате вниманието и ще провокирате одобрение.

 

Ако барета е любимата ви шапка, заредете гардероба си с няколко модела в различни цветове и изработени от различни материи. Смело допълвайте с барета визията си, независимо дали ви предстои натоварен работен ден или приятна разходка с приятели. Превърнете я във ваша запазена марка с интересния начин по който я носите. Добре подбраната барета ще ви накара да се почувствате стилни, самоуверени и красиви!

 

 

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев