АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

НИНОВА: ПРЕКРАТЯВАМЕ ПРЕГОВОРИТЕ С ГЕРБ ЗА ПЪРВИЯ МАНДАТ

Корнелия Нинова
15.05.2023 / 17:23

Днес проведохме среща с ГЕРБ за първия мандат. Смятаме, че ГЕРБ има сбъркана концепция за съставяне на правителство в този труден момент. Г-н Борисов извади партиен кандидат, той излезе със свои задачи и приоритети. Това заяви лидерът на левицата Корнелия Нинова.

Нинова обяви, че прекратяват преговорите за първия мандат с ГЕРБ. Взехме решение - прекратяваме разговорите с ГЕРБ за първи мандат за съставяне на правителство – нито за участие, нито за подкрепа, каза тя.

Направихме достатъчно, хаосът и лицемерието, което демонстрират, не може да продължава, поне за нас, коментира още Корнелия Нинова:

"Направихме достатъчно в желанието си да дадем стабилност на българския народ. Не получихме никаква ясна представа какво правителство, с какви пет задачи. Само срокът беше ясен. Никой няма яснота за какво става дума. Взехме решение на Изпълнителното бюро прекратяваме преговорите с ГЕРБ за първия мандат", каза лидерът на БСП.

Тя обвини Борисов, че се съгласява с всички искания на всички политически партии и за пореден път подчерта, че категорично от БСП са против износа на оръжие за Украйна.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев