АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЧИТАТЕЛИ НА “ГЛАСОВЕ”: ЩЕЛИ ДА СМАЖАТ РУСИЯ, КАКТО СМАЗАЛИ НАЦИСТКА ГЕРМАНИЯ. А КОЙ СМАЗА НАЦИСТКА ГЕРМАНИЯ?

Парад на победата на 9 май в Москва Снимка: ТАСС, архив
09.05.2023 / 10:03

"На деня на Европа вече трябва да се четат заупокойни молитви. Утрешният ден е празник само за онези, които с цената на милиони жертви победиха нацизма. Остава и надеждата, че могат да го победят отново": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Мария ...

Какъв е тоя ден на Европа? Ами, ако я нямаше преди 80 години Червената армия, днес нямаше да има никаква Европа. Защото без Деня на Победата нямаше Европа.

colibri

Мария, подкрепям написаното от Вас! Утре е Ден на победата!

bodar4uk

Какъв ден изобщо има Европа, след като всички европейски страни са се били редом с Хитлер? Европа е освободена благодарение на Червената армия и в последсвие са се присламчили американци, англичани и канадци, а французите са били само наблюдател

Su38

Щели да смажат Русия както смазали фашистка Германия. А кой смаза фашистка Германия, другар Еленски?

а нас за какви ли бъдещи простотии искат да ни избият?

Ако можеха да видят сега милионите загинали европейски войници и цивилни през втората световна за какво са умрели - ислямКакъв ден изобщо има Европа, след като всички европейски страни са се били редом с Хитлер? Европа е освободена благодарение на Червената армия и в последсвие са се присламчили американци, англичани и канадци, а французите са били само наблюдатели, пък и те се наредили сред победителите., джендърство и прекланяне до земята към един античовешки режим в усрайне, щяха да се въртят като бесни пумпали в гробовете си...

Случаен

А аз ще празнувам годишнина от победата над нацистка Германия.

Какво ще й празнуват на Европа?

Призрак броди из нея - призракът на неолибералния троцкизъм, налагащ тоталитарен фашизъм. На деня на Европа вече трябва да се четат заупокойни молитви. Утрешният ден е празник само за онези, които с цената на милиони жертви победиха нацизма. Остава и надеждата, че могат да го победят отново. Но Европа вече никога няма да бъде това, което беше.

Аха!

Така мисли цайтунга, а как мисли Ханс? Руснаците ли са му виновни, че не може да си плати сметките за ток или да се нахрани човешки?! Ясно е, че ставаме свидетели на кавър версия на подпалването на Рим от Нерон! Западът вече нищо не може да предложи на света, а това което предлага, е несъвместимо с традиционните ценности на мнозинството! Не тъжна, гротескна картинка е това!:(

Su38

Как си мислиш, че може да се организират митинги срещу Украйна в западните страни, където те чака наказателно преследване за това? Кой глупак, ако не усеща на гърба си и не разбира, че войната е идиотщина голяма, ще излезе на антиукраински митинг? Мислиш ли, че това са само московски агенти и са излезли само за пари? Значи си голям идиот, ако смяташ така. Иначе всеки има право да плещи глупости. Това се нарича пропаганда. А като го закъсаш, задължително почваш "вътрешния враг". Ако го няма, ще го намериш. Простичка е политиката, но явно е доста сложна на много семпли душички.

Наудообни факти (вкл. за "Гласове")

В Янония манипулативно се внушава на учениците, че Русия е хвърлила атомните бомби (факт, учебниците не лъжат). В САЩ, Канада и в Европа (вероятно и в други "свободни" страни) нещата не стоят по-различно. Европа подкрепя Украйна, в чиято редовна армия са интегрирани признати неонацистки военни единици, които от 2014 тероризират мирното население на Донбас. Дори папата го каза: "НАТО лае пред вратите на Русия". И в името на "мира", се Европа използва средства от т.н. фонд за мира за снаряди за същите тези бандеровци. Няма да формулирам налагащия се извод, защото коментарът ми пак ще бъде цензуриран.

Путин бил сбъркал, щото мислел че за три дена ще превземе Украйна

А колективният Запад сбърка че Руската икономика ще се срине, че санкциите ще унищожат Русия, че Путин е болен от рак, паркинсон и множествена склероза и всеки момент го чакат да умре, че руснаците са свършили снарядите и ракетите, че рублата ще се срине и че няма кой да купи руския газ и нефт. Е, като теглим чертата, къде са те, къде е той (за Путин става дума)?

Автор: Гласове 08 Май

https://glasove.com/vashite-glasove/chitateli-na-glasove-shteli-da-smazhat-rusiya-kakto-smazali-natsistka-germaniya-a-koy-smaza-natsistka-germaniya

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев