АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

БЛАГОДАРСТВЕН АДРЕС ДО КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ЗА УЧАСТИЕТО НА СЛИВЕН В МЕЖДУНАРОДНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ „КУЛТУРЕН ТУРИЗЪМ“

Благодарствен адрес
02.05.2023 / 12:33

Организационният комитет на Международното изложение „Културен туризъм“ изпрати благодарствен адрес до кмета Стефан Радев и екипа на Общината за участието в изложението и тази година.

„Достойното представяне на Община Сливен в 18-то издание на единствения у нас специализиран форум за културни политики и развитие на културен туризъм, бе изтъкнато както от представителите на Министерството на туризма, в партньорство с които организираме събитието, така и от представителите на средствата за масова информация. Благодаря за активността и професионализма при популяризирането на туристическите забележителности и инвестициите, насочени към развитие на туризма. Убедени сме, че ще съхраните вдъхновението, с което работят вашите експерти и ще насърчите тяхната енергия за професионално развитие“, пише в поздравителния адрес, подписан от управителя на изложението Борислав Йорданов.

Форумът се проведе от 20 до 23 април във Велико Търново. Към щанда на Община Сливен беше проявен голям интерес от страна на посетителите. Гостите бяха запознати с историята, природните дадености и забележителностите на града, опитаха сливенски милинки и качествени вина от региона. Щандът популяризира кампанията "Стани приятел на Сливен“ и туристическия продукт "Сливен – изживей историята, почувствай природата". Община Сливен получи награда за най-оригинално представяне на продукт на културния туризъм за представянето на най-новата сливенска дестинация – Крепостта „Туида“.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев