АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ВИЗА НЕДЯЛКОВА: ОБЩЕСТВЕНОТО НИ РАЗВИТИЕ Е ЗАМРЪЗНАЛО, КАК ДА ИМА ПРОМЯНА

 Виза Недялкова
08.02.2023 / 15:32

"Глупаво е често да се казва колко изморени от избори са хората. Да се внушава, че това огромно усилие ни уврежда, е толкова нечестно! Най-малкото нещо, което човек може да направи, е да се разкара една неделя и да отиде да гласува. Винаги си представяме, че гласуваме за някого. Но ние гласуваме за себе си". Това каза пред БНР журналистът Виза Недялкова.

По думите й в медиите има изумително обедняване на анализи, коментари, репортажи.

"Проблемът е в общото ни състояние. Всичко е едно и също, защото ние сме едно и също. Нищо не се променя. Ние се занимаваме с фиктивни проблеми. Общественото ни развитие е замръзнало... Светът е друг, а ние 34 години вече сме си същите. Ние проспахме времето с глупости".

В предаването "12+3" тя допълни, че всички участници в политиката вече се подготвят за коалиция, за договаряне, за това, че не е страшно да си с този или с онзи:

"И вече смятат, че хората са подготвени вече за това. Вече се появиха и добрите сили. Не обичам, когато някой се определи като добра сила и от това реши, че е получил правото да казва кои са лошите. Това у нас винаги става с посочен показалец".

Според нея в центъра на живота на хората са децата, семейството и домът.

"Натискът върху българското дете е чудовищен. Това идва от нереализираността на родителите. И в същото - време агресия срещу чуждите деца. Голям егоизъм".

БНР

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев