АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ТРЪМП: НЯМАШЕ ДА ИМАМЕ ВОЙНА С РУСИЯ И УКРАЙНА, АКО БЯХ ПРЕЗИДЕНТ

Доналд Тръмп
08.02.2023 / 10:58

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп посъветва настоящия държавен глава Джо Байдън, който отправя послание към Конгреса, да се „охлади“.

"Той изглежда много ядосан, крещи в микрофона точно в момента, когато се опитва да призове за единство. Може би някой трябва да се качи на подиума, да го тупне по рамото и да каже: "Успокой се", написа Тръмп в социалната си мрежа True Social.

"Нямаше да имаме война с Русия и Украйна, ако бях президент. Мога да свърша това за 24 часа - това трябва да се случи!“, написа още Тръмп в социалната си мрежа Truth Social, коментирайки речта на американския лидер Джо Байдън пред Камарата на представителите и Сената на Конгреса с годишната реч за състоянието на Съюза.

Байдън посвети част от речта си във вторник вечерта пред Камарата на представителите и Сената с годишното обръщение за състоянието на Съюза на проблема с държавния дълг на САЩ. Той по-специално се опита да се съсредоточи върху факта, че и демократите, и републиканците са против ограничаването на федералните програми за здравно осигуряване.

В същото време ръководителят на Белия дом хвърли отговорността за това, че подобни идеи започнаха да се обсъждат, върху републиканците. Някои представители на тази партия започнаха да възразяват, което предизвика малка дискусия и Байдън трябваше да повиши глас.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев