АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ВОЛОДИН: ВАШИНГТОН И БРЮКСЕЛ ЩЕ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ЗА ПОДКРЕПАТА СИ ЗА ФАШИЗМА В УКРАЙНА

Вячеслав Володин
17.11.2022 / 11:15

Вашингтон и Брюксел в бъдеще ще трябва да отговарят за подкрепата си за фашизма в Украйна, зверствата на киевския режим потвърждават необходимостта от унищожаване на нацизма. Това заяви председателят на Държавната дума Вячеслав Володин в своя канал в Telegram.

"Днес Пентагонът ще проведе редовна среща на представители на западните страни за доставката на оръжие на Киев. С действията си Вашингтон и Брюксел подкрепят фашизма. Те ще трябва да носят отговорност за това в бъдеще", пише Володин.

Той публикува снимка в канала си в Telegram, на която двама жители на Херсон са вързани за стълбове след пристигането на въоръжените сили на Украйна. Според Володин тази снимка трябва да „напомня на всички за събитията от Великата отечествена война“.

"Фашистите връзваха за стълбове и измъчваха граждани на нашата многонационална страна - СССР. От ръцете на бандеровците и техните поддръжници във военните и следвоенните години загинаха 30 676 души, в това число 15 355 селяни и колхозници, 676 работници, над 1930 лекари, агрономи, учители, стотици старци и деца“, написа председателят на Думата.

„Зверствата на киевския режим за пореден път потвърждават необходимостта от унищожаване на нацизма в Украйна, където десетилетия по-късно той отново се възроди“, добави Володин, цитиран от ТАСС.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев