АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЗАПОЧВАТ НОМИНАЦИИТЕ ЗА НАЙ-ДОБРИТЕ СПОРТИСТИ НА СЛИВЕН ПРЕЗ ГОДИНАТА

Една от срещите с ръководителите на спортни клубове за сформиране на комисия за номинациите.
09.11.2022 / 15:58

Община Сливен даде старт на годишните номинации за определяне на 10-те най-добри спортисти, най-добър треньор, най-добър отбор от колективните спортове, най-добър спортист с увреждания, както и за категорията „Бъдеща звезда“. Предложенията на спортните клубове ще се приемат в Общината до 30 ноември, включително. Резултатите ще бъдат обобщени от експертна комисия, предложена и гласувана от клубовете и утвърдена със заповед на кмета Стефан Радев.

Регламентът за номинациите е без промяна. За улеснение на желаещите да участват в номинациите той е размножен на хартия и е на разположение в Центъра за административно обслужване /от източния вход на общината/. Запитвания във връзка с кампанията могат да се отправят към общинския спортен експерт Силвия Никова на тел. 044/611 – 307.

Община Сливен напомня, че при избора на най–добрите спортисти на годината, при равен брой точки между двама и повече състезатели, се взема под внимание второто най-високо постижение през изтеклата година„ При повторно равенство се взема трето класиране и т.н.

За треньор на годината ще бъде номиниран личният треньор на победителя в анкетата за най-добър спортист за 2022 година. За най-добър отбор от колективните спортове ще бъде избран този с най-добри показатели през годината, за мъже и жени.

Най-добрият спортист с увреждания ще бъде посочен от председателя на Спортния клуб за хора с увреждания „Сини камъни“ – Сливен. За „Бъдеща звезда“ ще бъдат номинирани всички спортисти под 16 години по съответните критерии.

При колективните спортове представител на всеки клуб номинира най-перспективната възрастова група от клуба. Наградата се връчва на капитана на номинирания отбор.

Най-добрите спортисти и треньори на Сливен за 2022 г. ще бъдат наградени на тържествена церемония на 22 декември.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев