АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ СРЕЩНА С ГУВЕРНЬОРА НА РОТАРИ БЪЛГАРИЯ ВИОЛИНА КОСТОВА

Предизвикателствата, актуални за местната власт теми и възможностите за партньорство обсъдиха на среща днес кметът Стефан Радев и Гуверньорът на Ротари България Виолина Костова.
03.11.2022 / 16:40

Предизвикателствата, актуални за местната власт теми и възможностите за партньорство обсъдиха на среща днес кметът Стефан Радев и Гуверньорът на Ротари България Виолина Костова. На срещата присъстваха президентът на Ротари клуб-Сливен Николай Куршумов и Антон Томчев, паст асистент дистрикт гуверньор.

В рамките на срещата гуверньорът за ротарианската 2022-2023 г. Виолина Костова изказа благодарност към Общинската администрация за подкрепата и ползотворната партньорство в инициативи и проекти с Ротари клуб-Сливен, насочени към подобряване живота на хората в града.

От своя страна кметът Стефан Радев заяви, че Община Сливен винаги е отворена за диалог, идеи и реализиране на проекти, които да са в интерес на всички жители и качеството им на живот. Община Сливен и местният парламент подкрепиха предложенията, едно от които е на ротарианците в Сливен, за изграждане на бюст-паметник на Георги Данчев.

Акцент в разговоря бяха и целите на Ротари България, които са насочени основно в образованието чрез проекти и каузи за подпомагане на професионалното и личностно развитие на подрастващото поколение в страната.

Президентът на Ротари Клуб-Сливен Николай Куршумов представи настоящите проекти и инициативи на клуба, по които ще продължи да се работи и занапред.

Тази година Ротари България чества 90 години от създаването си, като броят на клубовете в цялата страна непрекъснато нараства. Днес те са вече 90.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев