АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ДЖО БАЙДЪН СЕ ЗАГУБИ В ГРАДИНАТА НА БЕЛИЯ ДОМ

Кадри от опита на Байдън да се върне обратно в президентската резиденция бяха публикувани в Twitter.
25.10.2022 / 13:06

В поредна смущаваща ситуация попадна Джо Байдън. Този път американският президент се загуби в градината на Белия дом след събитие по засаждане на дръвчета на Южната морава.

Обезпокоителни кадри от опита на Байдън да се върне обратно в президентската резиденция бяха публикувани в Twitter и предизвикаха лавина от коментари, съобщи Новини.бг.

Във видеото се чува как Джо Байдън пита телохранителите си от Сикрет сървис: „Къде отиваме?“. Президентът е упътен от гардовете, но заявява, че иска да премине по друг път. След като сътрудниците му го уверяват, че може да прави каквото си иска, но няма как да се прибере, ако се запъти в посоката, която е избрал, Байдън обръща посоката и заедно със съпругата си Джил се отправя към сградата на Белия дом по правилния маршрут.

Това е последният от цяла серия неудобни моменти с участието на американския президент през последните месеци и отново повдигна въпроса за влошеното здравословно състояние на Байдън. Безбройните гафове на Джо Байдън накараха и републиканци, и демократи да се запитат годен ли е Джо Байдън да се кандидатира за втори мандат пред 2024 година.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев