АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ГРАЖДАНИ ПОСТАВИХА В ПРИЕМНИЯ ДЕН НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ВЪПРОСИ ОТ РАЗЛИЧНО ЕСТЕСТВО

Приемен ден на кмета Стефан Радев
13.10.2022 / 17:12

Казуси, част, от които свързани с благоустрояване, споделяха граждани в приемния ден на кмета Стефан Радев. От него бе потърсено и съдействие по случай за системно нарушаване на обществения ред. Сливенският градоначалник бе запознат и с възникнал проблем на градско съоръжение за обществено ползване. На вниманието му бе поставен и личен въпрос. По време на разговорите Стефан Радев увери записаните за днешния приемен ден, че ще провери поставените въпроси и ще се търсят решения, съгласно компетенциите и правомощията на Община Сливен.

Пред част от заместниците на кмета бяха поставени въпроси от личен характер, социалната сфера, пътната инфраструктура и трудовата заетост.

Приемният ден на кмета и неговия екип е всеки първи четвъртък от месеца, като при неотложни ангажименти е възможна промяна в дните и записаните граждани се уведомяват за това. Записването се извършва три дни преди приемния ден – в понеделник от 8.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев