АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

СТЕФАН РАДЕВ И ДРУГИ КМЕТОВЕ НА ОБЩИНИ СЕ СРЕЩНАХА НА ЗАСЕДАНИЕ НА РАО „ТРАКИЯ“ КРАЙ ЧИРПАН

RAO_Trakiq
17.06.2022 / 14:53

Кметът Стефан Радев днес участва в разширено заседание на Управителния съвет и работна среща на кметовете от Регионалната асоциация на общини /РАО/ „Тракия”. То се провежда в село Могилово, община Чирпан.

В рамките на заседанието гостите бяха запознати с програмата на провеждащия се Международен туристическо-икономически форум и Фестивал на лавандулата. В хода на разговорите бяха засегнати актуални теми и предизвикателствата за общините. Участниците обсъдиха и възникнали организационни въпроси във връзка с честването на 25-годишния юбилей на асоциацията.

Община Сливен е член на Регионалната асоциация на общини /РАО/ „Тракия“ над 20 години. Основните й цели са насочени към обмен на опит и добри практики между отделните общини за оптимизация на дейността им в полза на гражданите. От месец юли 2020 г. кметът Стефан Радев е председател на Управителния съвет на асоциацията.

Днешното заседание се провежда в рамките на Международния туристическо-икономически форум Чирпан 2022. В него със свой рекламен щанд участва и Община Сливен.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев