АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

РУСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ С ШЕГА ЗА КРИЗАТА В ЕВРОПА: ПУТИН Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО, ЩЕ ПРОВЕДЕМ СЕРИОЗЕН РАЗГОВОР С НЕГО

Руският президент Владимир Путин и президентът на Беларус Александр Ликашенко
23.05.2022 / 18:12

Руският президент Владимир Путин отговори с шега на твърдения, че е виновен за икономическите проблеми на западните страни, пише ТАСС. Той обеща да "проведе сериозен разговор" със самия себе си пред президента на Беларус Александр Ликашенко, който по време на срещата им заяви, че вероятно всичко, което се случва в ЕС, е заради Путин.

Руският държавен глава отговори шеговито на изказване на беларуския президент Александър Лукашенко по време на срещата им в понеделник. "Това, което се случва там, те (западните държави - бел. ред.) явно са го подценили. Живееха с информация само от своите медии за инфлацията и другите проблеми", каза Лукашенко и добави иронично: "Путин е виновен, там всичко е по вина на Путин. " Руският президент се включи веднага в шегата с коментар, смеейки се и размахвайки пръст на себе си: "Ще проведем сериозен разговор с него".

Освен това Лукашенко благодари на западните страни, че са дали на Русия и Беларус "тласък за собственото им развитие". "Имаме огромен пазар, разполагаме с ресурси и технологии", отбеляза той.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев