АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ВЪПРОСЪТ ВЕЧЕ НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКИ

Асен Василев
28.04.2022 / 09:20

Вчера Асен Василев, гледайки лошо с този вакъл поглед, заплаши, че който ни обявявал война, да чакал ответен удар. Нацията занемя от възхищение и най-вече от удивление. А облозите по какъв начин ще се нанесе ответния удар преминаха в едни по-специализирани дейности, в каквито отдавна Василев е заподозрян от хората.

Неадекватността на изказването, както и това, че СССР бил изнесъл около 127 завода от България /много ми се иска да го видя това на живо – тухла по тухла ли са ги изнесли, на гръб ли….интересна работа/, предизвикаха други размисли. Тези очевадно са опасни – за себе си и за околните. И най-вече за България. При водеща се наблизо война, ние имаме премиер и министър, които плашат Путин с ответен удар! И отказват да му плащат газа така, както той е поискал и дори се гордеят, че са оставили българския народ и икономика без руска газ. Това не е политически въпрос вече! Въпрос на оцеляване на държавата и народа ни е!

Крайно време е не за оставки, а за съд и затвор. Докато не видим един от тези предатели в затвора, ще продължаваме и продължаваме да получаваме още от същото, което ни готви посолството.

Елена Гунчева

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев