АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КОСТАДИНОВ ЗА СТАТУСА НА ГУНЧЕВА ВЪВ FACEBOOK: ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ДА ОБСЪЖДАМЕ И СНИМКИ В INSTAGRAM

Костадин Костадинов
30.03.2022 / 12:36

Никой да не си мисли, че ще вкара държавата ни в конфликт, по-скоро ще падне правителството. Това каза лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов по време на брифинг в Народното събрание, цитиран от БГНЕС.

"Нека никой да не си мисли, че ще вкара нашата държава в конфликт току-така. По-скоро ще падне правителството и ще го свалим с всички възможни средства", обяви той.

Според него, ако правителството иска да го направи, то работи срещу българския национален интерес. "На 6 април призоваваме всеки един българин, който мисли като нас, да дойде пред Народното събрание. Да останем там, колкото е нужно, за да получим гаранции, че марионетният съвет няма да ни включи във война", заяви още Костадинов.

Той коментира и дали статусът на Елена Гунчева е позиция и на "Възраждане" и дали смята да бъде „стреляно“ по Министерския съвет.

"Ако нивото на българската политика е такова, че ние да обсъждаме статуси във Facebook, може би ще започнем да обсъждаме снимки в Instagram. Миналата седмица един министър на външните работи се подигра с българския герб", каза още Костадинов. Той посочи, че става въпрос за Соломон Паси.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев