АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ: И НАШ КИРЧО БАРАБАР С МЪЖЕТЕ!

Kирил Петков
25.02.2022 / 17:10

"Така, така... знаех си, че имаме безстрашен премиер, ама той направо безрасъден!"; "Кирчоо, моето момче, ДРЪНЧИ ли ти вече на война, а? Ама евала, че се противопоставяш, поне на дума, на "достойния" български генерал и министър на отбраната Янев"; "Продължавайте да се самозалъгвате. Бензиностанция с ракети. Ами ние, повечето държави - нито безиностанция, нито ракети"; "Путин не харесва президента на Украйна и е влезнал да го смени. Ми така правят и западните държави и САЩ - не им харесваше Саддам - убиха го. Не им хареса Кадафи - убиха го. Ми не е много приятно, ама така работи света"; "Кадафи пък не беше обесен, а направо разкъсан. Най-демократично разбира се. И Килъри ръкопляска с кеф": народният анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Киро явно не е служил войник

и няма персонална представа за какво става дума. Напомпили го с приказки в Брюксел и много разбира, генералът в МО не бил прав, ама той бил. Не видя ли до къде докара държавата си Зеленски като се води по западнярски акъл? Ама ние сме си виновни че слагаме такива перковци за премиери.

Кирчоо,моето момче,

ДРЪНЧИ ли ти вече на война,а?Ама евала,че се противопоставяш,поне на дума, на "достойния " български генерал и министър на отбраната Янев.

Така, така... знаех си, че имаме безстрашен премиер, ама той направо безрасъден!

Както се казва: Русия удря внимателно, нооооооо много силно! ......... И наш Кирчо барабар с мъжете!

" Какво има Русия? " ............. Ааа, нищо, бе, нищо! Сега Русия като спре износа на суровини и ще разбереш какво има или няма!

Ама той Харвард бил като нашият Югозападен университет, еднакви излизат оттам.

Бензинджията

Tуй в Харвард сме големи майтапчии, а? Тоз сигурно е решил да не си плати бензина и пуска шегички за забавление на батковците.

Това момченце

се оказа с удивително ниска обща култура. За етика, такт и чувство за дипломатичност пък, да не говорим. Определено уронва престижа на Харвард /ако още има такъв/, но това не е важно. Важно е, че подобни глупости нанасят вреда на държавата ни, а това е подсъдно.

Наистина това момче не е с всичкия си,

г-н Президент , наясно ли бяхте кого Ви пробутват за шеф на МС на Република България или Ви изнудиха по някакъв начин да ни го сложите начело!

ввв

Продължавайте да се самозалъгвате.. Бензиностанция с ракети. Ами ние, повечето държави - нито безиностанция, нито ракети. Дебили навсякъде. Да не забравяме че Русия и укитата са лидерите износа на жито и царевица. Ние в какво сме лидери, колко страни в ЕСССР са лидери или значителни в нещо - 2,3,4 от 26-27 ??? СРАМ

vessi

Забранете му на Киро да говори.Той е вреден за България и с дела,и с думи

Поручик Ржевски

И аз лично не виждам никакъв проблем. Путин не харесва президента на Украйна и е влезнал да го смени. Ми така правят и западните държави и САЩ - не им харесваше Саддам - убиха го. Не им хареса Кадафи - убиха го. Ми не е много приятно, ама така работи света.

haho

Кадафи пък не беше обесен, а направо разкъсан. Най-демократично разбира се. И Килъри ръкопляска с кеф.

Мутра

Едно е да свалиш едно правителство с преврат, друго е да нападнеш страна, за да свалиш правителство. Русия си живее в 19 век.

Да би мирно седяло и спазвало договореностите

не би чудо видяло. Излишни страдания заради едното помпане с национализъм и вяра в западните лицемери. Толкова ли сложно беше да се дадат някои права на Донбас, за да се запази държавата и народа?

Не вбесявайте руснаците

Натовците нямат представа с кого си имат работа ! Недай Боже да разярат Руснаците до степен в която ще смажат всичко по пътя си. Това е народ победител , с дух който не може да се убие с нищо. Нато трябва благоразумно да се изтегли , незабавно да се махнат от източна европа. Това е единственото спасително и мирно решение. Иначе ще стане страшно.

Мутра

Причини за това Русия да направи преврат в Киев и да инсталира там удобно правителство има, но причина за нападение на Украйна няма. Руснаците хич ги няма в цветните революции и затова пердашат само с ракети, ама сме 21 век, такива работи в Европа са недопустими.

Su38

Вижте, за да влезе по този начин Путин в Украйна, при това очаквано от всички, имам обстоятелства, за които и понятие си нямаме, но които вероятно са смъртоносни за Русия.

Наблюдател

Украйна в НАТО ли е? Точно така, не е. Защо всяка година НАТО провеждаше учения в Украйна? Защо преди години почти се стигна до Световна война, когато СССР разположи ракети в Куба?

Kubis

Ако западните лидери бяха мислили с главите си тази ситуация нямаше да се случи! Ситуацият напълно отговаря на на поговорката “каквото повикало, това се обадило“. Никой в Европа и дума не обели за геноцида упражняван над населението на областите Донецка и Луганска, а сега плюят по Русия! Не става така!

!!!

Да, войната е неприемлива. А защо едва сега след 8 години главите ви увряха за това. И коя война е неприемлива ? На Русия срещу Украйна ли ? А войната на Украйна срещу ЛНР и ДНР приемлива ли е ? Войните в Сирия, Афганистан, Либия, Сомалия, Ирак 1 и 2, Гренада, Виетнам, Камбоджа ......., приемливи ли са ?

А.С.Пушкин

Лесно и безнаказано беше да се горят живи руснаци в Одеса, но както казва Татяна на Онегин: "СЕГОДНЯ ОЧЕРЕДЬ МОЯ" !!!

Барбара

Повечето ни журналсти два дни повтарят "евроатлантически" клишета. Осем години никой не написа за зверствата на укронацистите в Донбас. Допълвам към казаното от проф. Григорова за "горловската мадона" (но моля бременни и слабонервни да не отварят линка) https://tverdyi-znak.livejournal.com/1558198.html

j.jelevban

Днес е кристално ясно,че сме превърнати в руска мишена.Заради интересите на САЩ.На САЩ не на Европа.Тепърва ще става ясно какви оръжия са успели да инсталират САЩ у нас.Възможно е и да сме ядрена мишена.Ще ни защити НАТО или САЩ?''Който жертва свободата си заради благопулучие накрая губи и двете''

мдаа

Все по-спокоен се чувствам от уверенията, че НАТО ни пази. Вярвам, че ако България пострада от военни действия на наша територия, Байдън и жена му ще се молят за душите ни. Путин направи смешни ястребите, време е янките да вдигат гълъбите от българската земя и без друго само разсмиват гаргите.

Анкета В България На Кабеларката На ЦРУ Нова.

Путин е екстрасенс на световно ниво. Все още няма такива като него. С една своя реч по телевизията той прекрати световната пандемия на страшния ковид.

https://glasove.com/na-fokus/vashite-glasove-i-nash-kircho-barabar-s-mazhete

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев