АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЦОНЧО ГАНЕВ, „ВЪЗРАЖДАНЕ“: НИЕ СМЕ ТУК, ЗА ДА КАЖЕМ ТВЪРДО НЕ НА ПРОМЯНАТА, КОЯТО СЕ ОКАЗА ПОДМЯНА

Протестът на "Възраждане" пред МС, 23 февруари 2022 г.
23.02.2022 / 14:12

„В бюджета в момента има заложени милиарди за зелен сертификат, за ваксиниране има отделени над 200 милиона. Има над 100 милиона отделени за тестове на нашите деца. Това е една от основните причини в момента да сме тук. Докато не се отмени зеленият сертификат, никой от нас не вярва. Всичко е лъжа и измама. Натискът не трябва да се отслабва. Бюджетът, който се гласува в момента ние няма как да подкрепим – вътре са заложени стотици милиони за безумни мерки, а нищо не се реформира. Ще кажем твърдо не на промяната, която се оказа подмяна". Това заяви заместник-председателят на „Възраждане“ Цончо Ганев на събралите се протестиращи пред парламента.

„Всички ние вече две години имаме куража да са се изправим срещу това безумие имаме моралната чест да гледаме хората в очите. Това, което правим ние вътре в тази кошара, в която се обърна парламентът, не е нормално да бъде ограждан с огради. Фактите са такива, явно много са уплашени. Явно е, че българинът е нещо много повече, от това в което се опитват да го превърнат. Ние не се поддаваме на световната манипулация за така наречените ваксини. Ние не приемаме всички тези мерки, които вече втора година продължават да се налагат. Затова всички ние в парламента казваме, че има много по-важни проблеми, които касаят всеки един от нас – цените днес са едни, а утре са други. Оказва се, че фирмите не могат да си поемат разходите и затварят. Оказа се, че сме най-енергийно бедните в цяла Европа. Това са реалните проблеми към днешна дата, а не измислените сертификати и принудителното ваксиниране“, заяви още Ганев.

Лидерът на „Възраждане“ Костадинов попита събралото се мнозинство дали, ако нещата станат много обтегнати, някой от нашите народни представители ще отиде да се бие за американските интереси против Русия. Някой българин ще отиде ли да се бие за американските интереси в Русия. „България не е независима държава, нашата цел е да възстановим независимостта. Ние трябва да накараме нашите управляващи да ни уважават. Днес разговаряхме с министър-председателя на улицата като равни. „Възраждането“ поема властта и управлява България. Да живее България“, завърши обръщението си Костадинов.

Източник: "Труд"

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев