АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ДЕСИСЛАВА ХРИСТОВА: ЗАДКУЛИСИЕТО СЕ ВРЪЩА ПРЕЗ ЗАДНИЯ ВХОД

Десислава Христова
18.01.2022 / 18:51

Задкулисието се връща през задния вход. Това каза в предаването „Лице в лице” уволнената вчера от поста директор на „Автомагистрали” Десислава Христова.

„Смятам, че задкулисието в нашата част, парцелирането на властта и разделянето й на 4 части влече до една групова безотговорност, всеки да си копае в своята градина и не смятам, че по този начин нещата ще оцелеят дълго".

По думите й фирмата „ДЛВ” има 10 обекта по „ин хаус”. "В следващия момент назначават за председател на УС на АПИ човек, който е свързан с тази фирма. Аз говоря с Гроздан Караджов за проблеми с тази фирма и не само, въобще с обектите, в следващия момент ми се забраняват медии, започва да се говори за индексация, което категорично не стоеше, и мен ме отстраняват без въобще да ме видят даже и да ме погледнат в очите. Не виждате ли къде е задкулисието?”, отбеляза бившият директор на „Автомагистрали”.

Христова беше категорична, че няма представа кой кой е и никога не е имала нещо общо с фирми, със задкулисие, с касички и с пари.

„ По делата ми – това, което съм наистина направила, трябва да се съди, а не по доносите на този или на онзи”.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев