АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КОСТАДИН КОСТАДИНОВ: ЗА "ВЪЗРАЖДАНЕ" ВЛАСТТА НЕ Е САМОЦЕЛ

Костадин Костадинов
16.11.2021 / 09:01

В парламента всички са управляващи, защото това е законодателната власт. Ще имаме право да внасяме законопроект, да предлагаме решения, заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в предаването "Денят започва" на БНТ. Нека да видим какви ще са нагласите на тези, които искат да правят правителство, защото имаме изисквания, добави той.

"За "Възраждане" властта не е самоцел, за "Възраждане" властта е средство за постигане на целта. нормализация на обществения живот в страната, план за програма за преодоляване на демографската катастрофа, възстановяване на образователната и здравна система", обясни Костадинов. До момента "Възраждане" не виждат политическа сила, които да заявяват намерения за разговор в тази посока.

"Това, което за нас и избирателите на "Възраждане", а и за част от избирателите на другите партии е най-важно, е постигане на пълна нормализация на живота в страната, премахване на ограничителните мерки и на дискриминационния зелен сертификат", заяви Костадинов. "Възраждане" ще предложи програма на всички парламентарно представени сили.

"Обяснявам си резултата ни с това, че на практика имаше двойно застраховане при гласуването и машинният вот беше дублиран с броене на хартиените отрязъци, което превърна шанса да се манипулира вотът в отрицателен", заяви Костадинов.

БНТ

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев