АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

РАДЕВ: ВСЕКИ ПРОБЛЕМ СЪС СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ СЕ ПРЕНАСЯ ВЪРХУ ПРЕЗИДЕНТСКАТА КАМПАНИЯ

Държавният глава участва в откриването на изложбата "Съкровищата на държавните архиви"
08.10.2021 / 12:33

"Как разбирате, че го подкрепям, това е правен казус и няма общо с личността Кирил Петков", така отговори Румен Радев пред журналисти на въпрос защо оказва натиск на Конституционния съд по казуса с Кирил Петков и не се ли превръща в негов съучастник.

Във всеки кандидат виждам сериозен опонент. Разчитам на подкрепата на всички българи, коментира още президентът пред медиите.

Всеки проблем със служебното правителство се пренася върху президентската кампания, изрази недоволството си президентът.

„Явно това е част от играта. Явно така са решили и толкова могат“, допълни държавният глава и коментира, че вижда конкуренция във всички кандидати за сегашната му длъжност.

„Не деля кандидатите за президент по никакви признаци“, подчерта той.

Радев отбеляза, че е изненадан, че името на Николай Младенов фигурира в досиетата „Пандора“, като посочи, че няма друга информация, освен тази вече оповестена в медиите.

„Службите са длъжни да предоставят информация и очаквам такава“, допълни той.

Според него ще излизат още имена на българи по досиетата „Пандора“. Президентът помоли да се прави разлика между хора, които вземат държавни постове и такива от бизнеса.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев